top of page
Raudonas vynas ir  vištienos kepenėlių paštetas, Winestone Vilnius

APIE
„WINESTONE“ VILNIUS

„WINESTONE“ - tai modernus europietiškas restoranas, baras ir vyno mažmeninės prekybos parduotuvė.

 

„WINESTONE“ naujasis meniu yra revoliucija, o „Wine & Bread“ koncepcija - labai prancūziška ir išskirtinė savo patrauklumu, bei atitinkanti ekologišką ir natūralų charakterį.

„Aistros skonis. Autentiška virtuvė“. Šis šūkis kilęs iš išskirtinių restorano bruožų: rafinuoto, bet minimalistinio interjero, intriguojančio meniu, sudaryto iš pagrindinių skanios virtuvės ingredientų, ir puikaus kokybiškų vynų pasirinkimo.

Tai sužadina svečių smalsumą ir skatina priimti mūsų kvietimą išgerti vyno ir pasimėgauti gastronominiais malonumais per verslo pietus, popietę ar atpalaiduojančią vakarienę.

„WINESTONE“ restorano koncepcijos tikslas, yra sukurti šiuolaikišką ir patrauklią kulinarinę patirtį su išskirtinio, puikaus vyno asortimentu, jaukiu interjeru, komandos atsidavimu, bei profesionaliu aptarnavimu.

PAPRASTA. PATRAUKLU. AUTENTIŠKA. PRIENAMA

Rauginta duona su razinomis ir alyvuogių aliejaus mirkalu, Winestone Vilnius
Winestone Vilnius virtuvės šefas Vytautas Zdanauskas

Valgymas yra neatsiejama visų kelionių dalis. Gastronomija yra viena augančių Lietuvos turizmo aistrų ir pasididžiavimas.

Gurmanams, ieškantiems naujų skonių, turime ką pasiūlyti. „Novotel Vilnius Centre„ viešbučio restoranas kokybę ir inovatyvų požiūrį išlaiko daug metų ir nuolat atsinaujina.

 

Tad jei su svečiais ieškosite naujų kulinarinių potyrių, nereikia toli eiti - puiki restorano virtuvė yra vietoje. Mes deriname tradicinę virtuvę su šiuolaikinėmis tendencijomis, kad sukurtume geriausią mėgavimosi maistu patirtį.

Viešbutyje „Novotel Vilnius Centre“ įsikūrusio restorano „WINESTONE“ virtuvės šefas Vytautas Zdanauskas – ne vieną tarptautinį apdovanojimą pelnęs, ilgametę patirtį sukaupęs virtuvės virtuozas.

Mūsų meniu nuolat kinta ir gali keistis atsižvelgiant į rinkos pasiūlą ir sezoninį ingredientų prieinamumą.
 

Mums rūpi aplinkosauga, todėl mūsų meniu nerasite nykstančių žuvų rūšių. Pagal pageidavimą galite užsakyti vegetarišką ar veganišką patiekalų alternatyvą.

 

Restoranas puikiai tinka renginiams, asmeninėms ar įmonių šventėms, vestuvių pietums ar vakarienei.


Gaminame ir išsinešimui: mėgaukitės gastronominiais malonumais su kokybiškais vynais už prieinamą kainą savo namuose. 

Šamo filė ir balto vyno taurė, Winestone Vilnius

„Winestone“ restoranas ir baras sujungia žinomiausius europietiškos virtuvės tradicinius patiekalus su vietiniais receptais. Rezultatas – šiuolaikiška gurmaniška patirtis klajokliams keliautojams.

Tiekiame sočius bei inovatyvius patiekalus, kad pietūs ar vakarienė iš kasdienio ritualo virstų maža švente, šviežia epikūrine kelione, lydima kokybiškų vynų iš viso pasaulio. 

Džiaugiamės dalindamiesi su savo svečiais stebinančiais savo nacionalinės virtuvės skoniais.

BBQ šonkauliai su belgiškomis bulvytėmis ir alaus taure, Winestone Vilnius
rezervacijos ikona
vietos ikona
darbo laiko ikona
meniu ikona
instagram ikona
facebook ikona
bottom of page